Termékek Menü

Samsung termékválasztékunk

Rendezés:
Nézet:

A SAMSUNG okos megoldásokat kínál a növekvő multifunkciós piacon

A nyomtatók piacát gyakran „stagnálónak” bélyegzik. Ezzel szemben a friss előrejelzések azt igazolják,  hogy  elhamarkodott lenne az iparág hanyatlását beharangozni. A multifunkciós nyomtatók (MFP) piaca ugyanis a növekedés biztató jeleit mutatja. A HTF Market Intelligence ügynökség legújabb tanulmányában 2,15%-os összetett éves növekedést jósol az MFP piacán az amerikai, az ázsiai és csendes-óceáni,illetve az európai és a közel-keleti térségekben a 2017-2020 közötti időszakra. A nyomtatók innovációjában egyre kiélezettebbé válik a verseny, miközben a modern MFP szerepe is megváltozik az irodában.  Így az IT adminisztrátorok körében jogosan merülhetnek fel az alábbi kérdések: Mi a megkülönbözető előnye az MFP-knek a piacon? Melyek azok a technológiai lehetőségek, amelyekkel a hagyományos és az okos MFP-k közötti szakadék áthidalható? A kulcs kategóriák Az elmúlt néhány év során a modern MFP-k teljesítménye egyre erőteljesebbé vált:  már rövid időn belüli komplex feladatok elvégzésére és a kifinomult munkafolyamatok nyomonkövetésére is alkalmassá váltak.

A piacon számtalan készülék közül választhatunk, így az IT adminok számára kihívást jelenthet cégük igényei számára a megfelelő készülék kiválasztása.

Új irodai technológia beszerzése esetén a teljesítmény számít a leggyakoribb döntő tényezőnek.  

A Samsung legújabb MFP nyomtatói, mint a Smart MultiXpress M5360RX erőteljes, négymagos, 1.5GHz-es processzorral bírnak. Ennek köszönhetően a készülékek még a nagyobb mennyiségű anyagok nyomtatását is gyorsabban végzik el –  a nyomtatás, másolás, és scannelés  akár 53 oldal/perc sebességet is elérheti A4-es oldal esetében. A Samsung Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) technológiával a Samsung MFP készülékek professzionális nyomtatást-és olvashatóságot biztosítanak. Az 1200×1200 dpi-re feljavított, éles felbontással cége kiváló minőségű nyomtatott anyagokat készíthet – mindezt pillanatok alatt.

Okos megoldás A Samsung MFP nyomtatókat a Smart UX Center nevű kezelőfelület teszi igazán egyedülállóvá. Ez az Android-alapú nyomtatási felhasználói felület könnyű kezelhetőséget, és számtalan okos funkció elérését biztosítja.