Termékek Menü

Kyocera toner választékunk

Rendezés:
Nézet:

A KYOCERA megkapta a "nagyon ajánlott" minősítést a BLI-től tizenhárom termékhez

Osaka, Japán - 2017. november 28. - A Kyocera Document Solutions Inc. bejelentette, hogy TASKalfa és ECOSYS termékcsaládjai közül tizenhárom terméket kap a "Highly Recommended" minősítés a Buyers Lab (BLI), a világ egyik legjelentősebb nyomtatási termék tesztelő szolgáltatójától.

A "Nagyon ajánlott" minősítés a legmagasabb tanúsítvány, amelyet a BLI-tól lehet beszerezni. A tizenhárom kitüntetett termék a monokróm készülékekből áll, amelyek ideálisak a kis munkacsoportok számára, színes többfunkciós készülékek közepes és nagy méretű irodai környezetekhez.

A BLI kitüntetése kiemeli a Kyocera elkötelezettségét a minőséggel és a teljesítménnyel kapcsolatban, valamint a design csapat azon erőfeszítéseit, hogy következetesen fejleszti a nagy teljesítményű eszközöket és szolgáltatásokat.

A BLI, a Keypoint Intelligence leányvállalata. világhírű tesztelő testület, amely mélyreható, elfogulatlan kutatást végez a dokumentum-képfeldolgozó iparágban..

A japán Osakában székhellyel rendelkező Kyocera Document Solutions vezető gyártó a dokumentum nyomtatási megoldások és dokumentumkezelő rendszerek területén, beleértve a színes és monokróm multifunkciós termékeket, valamint a nyomtatókat. A Kyocera termékei egyedülállóan hosszú élettartamú nyomtató -képalkotó eszközeikről ismertek, amelyek nagyobb megbízhatóságot és kevesebb hulladékot eredményeznek. A Kyocera Document Solutions portfólió azonban nem áll meg a hardver területen. A teljes körű üzleti alkalmazások és konzultációs szolgáltatások lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy optimalizálják és kezeljék a munkafolyamatokat, felszabadítva a hardverbefektetés teljes potenciálját. 

A Kyocera Document Solutions Inc. a Kyocera Corporation, a világ vezető fejlesztője és gyártója a távközlési berendezések, félvezető csomagok és elektronikus alkatrészek gyártásában is. A 2017. március 31-én véget ért üzleti évben a Kyocera Corporation nettó árbevétele 1,42 billió jen (kb. 12,7 milliárd dollár) volt.