Termékek Menü

Epson termékválasztékunk

Rendezés:
Nézet:

Az Epson két díjat nyert a hetedik éves 2017-es Best in Biz North America Awards-ban.

Az Epson, az innovatív üzleti megoldások vezető szállítója bejelentette, hogy két kategóriában is díjat kapott a hetedik éves Best in Biz North America Awards-ban, amelyet minden évben szerkesztők és riporterek ajánlásai alapján ítélnek meg.

"Az Epson hangsúlyozza annak fontosságát, hogy megértsük a feltörekvő üzleti piacot és olyan termékeket bocsássunk ki, amelyek hatékonyabbá és nyereségesebbé teszik ügyfeleinket" - mondta Larry Trevarthen, az Epson America, Inc. Business Imaging igazgatója. "Megtiszteltetés számunkra, hogy a Best in Biz North America Awards két különálló üzleti kategóriában is első díjat ítélt meg számunkra, amelyek hangsúlyozzák, hogy cégünk továbbra is elkötelezett az ipar és az ügyfél-specifikus megoldások biztosításában. "

Az Epson globális technológiai fejlesztési koncepciója az emberek, a dolgok és az információk eredeti hatékony, kompakt precíziós technológiáinak összekapcsolásával foglalkozik. A tintasugaras nyomtatóktól és digitális nyomtatási rendszerektől a 3LCD projektorokig, érzékelő rendszerekig és ipari robotokig terjedő széles spektrumban a vállalat elsősorban az újítások fejlesztésére és a vevők elvárásaira összpontosít a tintasugaras, vizuális kommunikációban, hordozható technológiában és a robotikában.

A japán székhelyű Seiko Epson Corporation vezetésével az Epson csoport több mint 80 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 86 vállalatában, és büszke arra, hogy hozzájárul a közösségekhez, amelyekben működik, valamint a környezeti hatások csökkentésére irányuló folyamatos erőfeszítéseire.