Termékek Menü

Brother tonerek teljes körű választéka

Rendezés:
Nézet:

A Brother cég monokróm lézernyomtatóinak új generációja gyors, intelligens és rendkívül költséghatékony

Az új Brother nyomtatókat a sebesség és az irodai hatékonyság érdekében tervezték.

A Brother cég azt szeretné, hogy kevesebb időt töltsön a nyomtató körül az irodában. 2018 Január 17-én, szerdán a Brother bejelentette, hogy kilenc fekete-fehér nyomtatót sorakoztatott fel, melyek piacra lépése jelentős változást hoz mind a sebességgel, mind a költségekkel kapcsolatban.

Az új vonal öt nyomtatót, valamint négy "all-in-one" monochrom modellt tartalmaz. Más hasonló modellekkel összehasonlítva, a Brother tájékoztatása szerint, az új vonal a nyomtatási sebesség növelésével is jár, mivel a legtöbb modell akár 36 oldal / perc sebességet is elérhet. A Brother azt mondja, hogy mind a kilenc nyomtató növeli a hatékonyságot a korábbi modellekkel szemben, elegendő helyet biztosítva 250 lap betöltéséhez egyszerre. Néhány modell kibővíti ezt a kapacitást egy 50 lapos dokumentumadagolóval.

"Hallgattunk ügyfeleinkre - hangsúlyt fektettünk a számukra leginkább fontos elvárásokra -, és terveztünk egy sor olyan nyomtatót, amelyek elősegítik üzleti tevékenységüket" - mondta Phil Lubell, a Brother B2C termékmarketing vezető igazgatója.

"Ez teszi a Brothert az első számú lézernyomtató márkává a kis és nagyvállalkozások számára egyaránt, és ösztönöz bennünket, hogy folyamatosan fejlesszük termékeinket."