Termékek Menü

Lexmark tintapatron kínálatunk

Rendezés:
Nézet:

A Lexmark alapító tagként csatlakozott az Európai Újjáépítési Tanácshoz (CER), amely megerősíti a fenntartható gazdaság hosszú távú támogatását.

 

A CER az európai és azon kívüli újrahasznosítást támogató iparpolitikai párbeszéd középpontjává vált, azzal a céllal, hogy Európában és azon túl is a legfontosabb újra feldolgozóvá váljon, növelje a politikai döntéshozók tudatosságát és ösztönözze a fenntarthatóságot és az újragyártási kezdeményezéseket, ugyanakkor elősegítse a vállalkozások növekedését és új munkahelyeket teremtsen.

 

 

"A CER az európai újrafeldolgozás középpontjában álló szervezet" - mondta David Fitzsimons, a CER alapító igazgatója. "Célunk egyszerű - szeretnénk felébreszteni a döntéshozók tudatosságát és megértését az újra feldolgozó ágazatról és a fenntartható gazdaságról Európában. Olyan globális szervezetekkel, mint a Lexmark, amely támogat minket, munkánk sokkal könnyebbé válik. "

 

Az úttörő Lexmark patrongyűjtési programunk (LCCP) révén jelentős fejlesztéseket eszközöltünk a hulladék csökkentésében és a lakosság újrahasznosítási szokásainak ösztönzésében. Az LCCP egy globális szolgáltatás, amely szabad patrongyűjtést kínál, kombinálva a patronok újrahasznosításával és újrafelhasználásával, függetlenül a patrongyártótól. A program további előnye, hogy az ügyfelek és a partnerek hozzáférhetnek a Lexmark vállalati patronokhoz, garantált újrafelhasználhatósággal és a piacon a legmagasabb fogyasztói újrahasznosított tartalommal.