Termékek Menü

HP A nyomtatás jövője

HP A nyomtatás jövője

HP - A nyomtatás jövője

A nyomtatópiac nem halt meg, csak hiányzik a fejlesztés és a megvalósítás. Legalábbis ez a HP üzenete. A HP a Sprocket zsebnyomtatóval bővítette a portfólióját. A HP egyik legújabb terméke a Sprocket, egy zsebméretű mobil fotó nyomtató. 

HP A nyomtatás jövője

A nyomtatópiac nem halt meg, csak hiányzik a fejlesztés és a megvalósítás. Legalábbis ez a HP üzenete.

A cég múlt héten előadást tartott az újságíróknak és elemzőknek kaliforniai székhelyén Palo Alto-ban. A HP legutóbbi lépései  és a növekedés a nyomtató hardverben és szolgáltatásokban azt mutatják, hogy mióta 2015. végén leváltak a HP Enterprisetól, sikeres a printer üzletág. 

Miniatűr nyomtató egy boldog generáció számára, amely szereti összegyűjteni és ápolni életének fontos pillanatát

A HP a Sprocket zsebnyomtatóval bővítette a portfólióját. A HP egyik legújabb terméke a Sprocket, egy zsebméretű mobil fotó nyomtató.

https://www.pannon-toner.hu/hp_sprocket_black_x7n08a_3db_hp_sprocket_20lap_w4z13a_hp_sprocet_tok_csomag_6387

A múlt szeptemberben bemutatott Sprocket nyomtató 5 x 7,6 cm-es fotókat nyomtat a felhasználó okostelefonjáról. A cél, hogy nyomtatásra ösztönözzék azokat az embereket, akik nagyon ritkán vagy egyáltalán nem nyomtatnak.

A kísérlet, úgy tűnik, hogy működik: a HP az összes terméket eladta az ünnepi időszak alatt és azóta is erőteljes értékesítést tapasztal.

„Most azon vagyunk, hogy több országba terjeszkedjünk tovább” - mondta Anneliese Olson, a HP nyomtatási rendezvény ideje alatt a HP otthoni nyomtatási megoldásokért felelős vezérigazgatója és globális vezetője.

Olson szerint a HP a Sprocket nyomtató egyéb felhasználási lehetőségeit is figyelembe veszi a fogyasztói piacon kívül.

Az egyik legfontosabb terület lehet az oktatás, az iskolai projektek pl. a diákok képeinek kinyomtatása az iskola első napján.

Az IOS és Android ingyenes HP Sprocket alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára az okostelefon és a közösségi média fotók testreszabását és nyomtatását keretek, szövegek, matricák, szűrők és egyebek hozzáadásával.

"Kutatásaink azt mutatták ki, hogy a tizenévesek és a fiatal felnőttek olyan stílusos modelleket szeretnek, amelyek javítják a társadalmi eseményeket, szórakoztató, új elemekkel és közelebb hozzák egymáshoz az embereket." - mondta Anneliese Olson, a HP otthoni nyomtatási megoldásokért felelős vezetője. 

"Olyan világban, ahol rájuk kattintunk, amit szeretünk és kinyomtatjuk, amit szeretünk, a nyomtatás életben van és virágzik, különösen a fotózás terén. A divatossá vált "életmód fotózással" találkozunk a kulturális váltással az élet kézzelfogható dolgai kapcsán - lehetővé téve az emberek számára, hogy megragadják és megosszák az élet fontos pillanatait. "